Guess Of Honour

Wednesday, August 24, 2011

salam perantauan

..Assalamualaikum semua :)

Haii guys and gurls semua, petang ni tetibe je mood rajin nak mengupdate blog datang merasuk pulak. Rasa nak update something kt sini.

Esok cuti. Yeayyy, akhirnya penantian nak balik rumah setelah sekian lama akan berakhir pada jam 2 petang esok. Yahooo, Ampang wait for me okayh. Hoorayyy. *padahal, setiap minggu pun aku balik rumah kan. memang kau homesick betul =.="

Ada aku kesahh ke, aku ni bukan homesick tapi EAGER gila nak raya taw tak. Hohohoho. Esok aku balik lepas speaking test. Yeahhhh, seronok sampai nak melompat dah ni. Tak saba lagi dahh :)

2 comments:

Freaky said...

haha ramai dah balik kampung :D

Sharifah Nur Aina said...

haha go raya! goodluck for speaking test :)