Guess Of Honour

Wednesday, August 3, 2011

cabaran puasa

..Assalamualaikum semua :)

Entri ni surely aku type laju-laju sebab dah nak berbuka. Nasi briyani dengan ayam mask merah dah tunggu dah tuu, kang tak pasal-pasal melepas pulak makanan berbuka aku~ Lalalala *mood belagak gilaa.

Hehe, takdelahh bukan nak belagak pun sebenarnya wehh. Saje je nak bagi blog ni ada isi kan, bukan perut aku je yang berisi panuh bulan puasa ni. LOL ^^

Bulan puasa ni memang cabaran gilaa kot. Fuhhh, kelas pukul 8.30 pagi aku bangun pukul 8.15. Memang marathonlahh kan aku nak bersiap. Waktu tengah hari aku lepak dalam auditorium kat fakulti, nikmat air-cond free. Petang pulak lepas abes kelas aku terus gi bazar. Nak-nak memang nafsu makan tu tinggi kot, rasa macam nak beli semua je kot. Haha.

Malam pulak, terawih. Balik je terawih terus on FB. Sambil on Fb sambil buat assignment dengan latihan tutorial. Bolehkah? O.o
Fuuhhh, lepas tu dalam pukul 1 lebih barulah tidur, kadang-kadang tu pukul 2 kot. Haishhh, esok pagi bangun sahur pukul 4.30 pagi. Macam nilah schedule aku bulan puasa ni. memang pack kann? Kesian aku.

p/s:setiap hari aku pegi bazar ramadan, rindu masakan kt rumah kot~ sobsss, xpe, hujung minggu aku balik.
p/ss:duit aku pun melayang banyak jugak, ingatkan boleh jimat bulan pose nih. humm =.=
p/sss:selamat berbuka semua :)

No comments: