Guess Of Honour

Wednesday, August 17, 2011

burung biru

.Assalamualaikum semua dan selamat pagi yeahhhhh!!! XD

*sumpah semangat gila budak sorng ni kannnn :P

Yeahh, hi guys. Lama dah aku tak merepak meraban dalam blog picisan aku ni kan. Still semangat bulan ramadan lagi ni. BTW, sekarang ni dah pertengahan ramadan. Maknanye, dah nak raya kan. YESS!!! makan rendang, ketupat, kuih raya and paling penting DUIT RAYA!!!

okay, you guys nak taw satu bende tak? ada banyak bende yang nak share ni, tapi malaslah nak type panjang-panjang. dari semasa ke semasa i'll update you guys ok :)

One thing je yang nak story kat you guys ni. Hehehe. Saje je :)

Korang taw tak sekarang ni kan, aku baru je bela burung biru. Hehe. Best taw. Alaaa, tak taw ke, burung biru yang suka buat buyni tweet tuu~ Hoyeahh, kalau korang teka nama burung tu tweeter memang korang pandailah kannn. 100 markah untuk korang.

Ngeee, walaupun burung nk dah dlepaskan lama, berkurun, berabad dahh, tapi aku baru je bela burung ni. Baru dapat hudayah lah katakan. Perangkap baru nak mengena kot. Hehehe.

Ehh kalau you guys nak tengok burung biru aku tuu, jomlah klik dekat SINI

Rajin-rajinkanlah diri untuk terbang bersama aku denagn burung biru aku yeee :)

Heeeee~ byeeee selamat bercuti, esok cuti nuzul quran. xde class, so tido lambatlahhhh~

2 comments:

ArulchelseA said...

Ooooo... ingtkn apa je..kih kih kih

Amirul firdaus said...

hehe, kannn? ada tweeter tak? jomlah follow saya di tweeter https://twitter.com/#!/MrAmirmirul