Guess Of Honour

Saturday, July 16, 2011

seminggu

..Assalamualaikum stalkers^^

Heyy, dah sebulan aku tak mengupdate blog aku. dah berhabuk dah blog ni. Hahaha. Apabila virus malas berjangkit, mulalah malas nak menaip entri kan. Lagi dengan kerja banyak plus dua minguu terakhir yang teramatlah sibuk sangat tahap apatah. Kelas sampai malamlah. Apalah. STOPPP IT!!

Ok, fine. Sekarang ni aku dah start cuti. Hell yeah. Seronok. At last, seminggu bebas dari kolej. Well, sebenarnya tak jugak. Assignment pun menimbun kan. Lagi nak seronok ke? Ahhhh, persetankan semua itu, aku tak kira jugak. Whether or not, aku tetap jugak nak berseronok. Nama pun cuti kan. So be it :)

Hehehe, hari ni je aku dah buat movie marathon. Alaaa, tengok movie kat dalam laptop je pun. but, I'm planning to go to cinema, yelahhh Harry Potter 7 part 2 kan dah keluar. So, memang anticipated sangat nak pegi tengok. Hahaha.

Tadi aku just tengok Sucker Punch, Harry Potter 7 part 1, Rango, Mars need moms. Heeee~ harap tak terlebih ea. Hahaha. Nak buat macam mana kan, dah copy dalam laptop mestilah nak layan kan. Esok nak tengok apa pulak ea. Hummmmm, karak would be a good idea.

Ada yang nak join?? Heeeeee~

Oklah, sampai sini saja dulu entri kali ni ye :)

No comments: