Guess Of Honour

Friday, July 29, 2011

memori ramadan.. sure ingat lahhh :)

..Assalamualaikum guys!!!

Haii, sedar tak sedar hari ni jumaat. Eso sabtu, lusa ahad. Tulat isnin. Ini bukan nak ajar hari kat korang ekk. Hahaha. *ketawa jap :P

Sedar tak sedar, isnin ni kita dah start puasa dah kann? tak sabar-sabar nak pegi Bazaar ramadhan beli macam-macam. Wahaha. Belum masuk lagi, dah terbayang makanan yang sedap-sedap sume tuu. Memang terliurlahh kan.

Well, cakap pasal bulan puasa ni, sure sume orang ingat dengan budak Rafique kan? Alaaa, yang diari ramadhan rafique tuu. LOL. Best kan cerita tuu? Dulu, cerita tu memang tak pernah misslah kan, sebab apa sebelum cerita tu ada pengumuman waktu berbuka, lepas tu terus je start cerita tuu. Haaa, memang aku tak penah nak misslahh kan tengaok cerita tuu. Well, Hahaha :P

Bila cakap pasal mamat rafique ni, mesti ingat lagu dia. LOL. Best kot, memang takkan lupalahh kan :)


Hahhhh!!! Nak dengar? Klik je video tuu. Memang memori ramadan.. sure ingatlahh kann :)

No comments: