Guess Of Honour

Monday, July 18, 2011

kill two birds with one stone

..Assalamualaikum peeps^^

Hai stalker yang hot dan mantap semua? Apa habaqqq?? Cek harap hampa baiklah nohh. Haha. Tetiba speaking utaghaa pulak dahh. Biaq pilahh kan.

Ok, harini aku just nak cerita apa yang jadi kat aku. *tak payah nak bajet hot stuff sangatlah kann, kau tu bukan artiss lima bintang pun. Ada aku kesahhh?

Heeee~ Peace. Monolog dalaman kejap. First sekali, nk ucap tahniahh kat semua student-student asasi, matriks yang dah dapat tahu resut UPU tuu. Harap-harap semangat untuk belajar akan kekal sampai dapat segulung ijazah. Aku ni akan menyusul nanti. Insya-allah.

Ok, back to the main topic guys. Hari ni aku startlah buat research assignment aku kan. Time-time buat research, memang tak sahlah kalau Mr. Google tak tolong. Disebabkan bantuan encik google jugaklah, aku dah dapat semua material untuk assignment aku tuu. So, mulai esok aku akan busykan diri menaip segala kerja aku kan. *Fuhhh, bunyi macam banyak sangat kan.

So, lepas habis menaip segala assignment aku, aku beralihlah ke FB. Bila masuk FB nampak status sorang kawan ni yang berbunyi :
ANGRY BIRD

Errrr, to be honest with you guys kan, aku tak pernah main bende alah ni. So, aku pun menggatalkan tangan aku untuk mencari game ni. Gigihlah aku cari kat google chrome, at last jumpa jugaklah dekat sini. 

Mula-mula main, macam biasa je kan. Lepas dah habis beberapa stage, amik kau. Mata ngan tangan aku melekat kat depan skrin laptop ni. Perghhh, memang layan habislah kan main game ni. Rating yang aku bagi memang 10 bintanglah. Tiptop beb!!

Hehehe, so walaupun aku still newbies lagi kan, dun worry aku akan terus berlatih untuk menajamkan skill aku melastik babi hijau tuu. Wahahaha. Nanti aku dah terer, aku nak main game lain pulak. Wahahaha. 

P/s: bilalah nak siap keje kalau asyik mengadap angry bird je kan.
P/ss : bilalah aku nak ada kemahiran reka game, aku bukannya amik course sains komputer pun.
P/sss: bilalah nak aku nak tido kalau tak habes dengan P/sssss ni kan.
P/ssss: Cik CK mintak guna trademark ea :) Jangan marah taw, Chill~

Oklah guys, nite^^

2 comments:

Arif Aiman said...

bukan ke aku ade buat entri psai game ni.. ahaha~ aku main habis daa... skrng ni yg top... plant vs zombie... game cikai jaa.. tp,,, entah,, ada ketagihan di situ :p

btw... all the best doing ur asgmnt :)

Amirul firdaus said...

ohh. haha. aku ni kan mcm katak bwh tempurung sikit, baru je nak main bnde ni. hehehe. ohh, plant vs zombie ea. haha. aku main dah lama dah. sejak akolah lg wehh~