Guess Of Honour

Wednesday, July 20, 2011

karak

..Assalamualaikum and evening guys :)

Hehe, on the cheerful mode~

Heyy, tadi baru je tengok movie karak. Aku agak ketinggalan zaman sikit, walaupun movie tu dah keluar lama dah, tapi aku ni baru ada masa nak tengok. Almaklumlahh, aku ni kan sibuk mengalahkan PM~
Lalalalala :P

Well, cerita dia oklahh. Hantu dia tak menakutkan pun. Hantu dia nampak kelakar pun ada, tahlah. Humm, yang bagi aku kesan time hantu cabut kepala tuu. Ouchhh, agak ngeri jugak bila tengok.

Sebelum tengok movie tu sempatlah update status kt FB kan~ *Nak showoff kononnyelahhh..

klik imej untuk pembesaran MELAMPAU

Cuba korang baca komen pertama tuu, lawak kot. But, it does make sense jugak. Komen yang last tu memang takde kaitan langsung. Hell yes. Tetibe nak mencapub kat wall aku kan. Hahahaha *bajet famesss pulak~

Ohhh, not to forgot dah 2 bulan aku jadi law student. Lalalalala~

Oklahh, this is for today. Nite guys^^

1 comment:

Arif Aiman said...

tgk jgk dari tak tgk lnsung dri aku ni harrrr...

*psss... aku tgk da trnsfor n hari poter.. lalalala :p