Guess Of Honour

Wednesday, July 27, 2011

final destination

..Asslamualaikum guys ang girls :)

Heee, hai everyone. Dah lama tak post tak blog ni. *Ayat cliche setiap kali post something sekarang ni kan. Well, indeed rasa macam dah takada masa untuk post dekat blog ni. Almaklumlah kerja makin banyak and many stuff to do.

Well, first thing. Ini bukan iklan percuma promosi cerita final destination ok. It's just that nak ingatkan yang masa hampir tiba dahh. Rasa macam baru je bergelag student law ni, tup tup lepas raya dah final dah. Lepas tu terus cuti sebulan. Indeed, time fly when we're having fun, kannn?

Aku rasa hidup ni memang takkan biarkan kita lalui saat-saat best lama-lama, kan? Kita just dapat go through sekejap je, lepas tu kita akan diuji dengan macam-macam lagi benda. Well, itulah lumrah hidup. *dah start bagi ceramah dah.

P/S : next monday dah puasa dahh. Mood : tak sabar-sabar :)

No comments: