Guess Of Honour

Monday, December 27, 2010

First time ke...?? :)

Assalamualaikum..
eventhough, yg ni bkn first blog aku, tp kali ni aku betul2 nekad nak teruskan blog ni.
Sebelum ni da ada blog, tp lama x buka & post benda2 baru..
kali ni mmg betul2 nekad & akan aku teruskan.. almaklumlah, tersangat-sangat sibuk, dulu.. KONONNYA..
sekarang ni SPM baru je abis, so currently I'm the boss kat rumah. Hmm, bosan pun ada gak sbb xbuat apa..
Kerja.. hmmm.. A GOOD IDEA, but my dad said, Driving School first, once you've passed, then only boleh kerja.
My dad takut aku takkan nak sambung belajar kalau da dapat pegang duit sendiri..
but, I got my own principle, aku tetap akan sambung sampai aku berjaya..
YEAH!!
Go mirul!
YOU CAN DO IT!!
haha..

No comments: